Mijn naam is Dick Teel en ik ben de oprichter van Pi-Tronic B.V. De afgelopen 15 jaar heb ik ervaring mogen opdoen als Sales Engineer bij grote en kleinere organisaties zoals Wenglor Sensortechniek B.V. en SMC pneumatics B.V.

In deze tijd heb ik veel bedrijven met ieder hun eigen technische vraagstukken mogen adviseren met betrekking tot de automatisering. Dit heb ik kunnen doen met de mooie producten van mijn toenmalige werkgevers. Dit waren o.a. pneumatische componenten zoals ventielen, slangen en koppelingen, maar ook een grote verscheidenheid aan optische sensoren voor het verrichten van metingen e.d. alsmede het detecteren van producten of kwaliteitscontrole van diverse producten.

Ik heb in het verleden altijd mijn eigen visie gevolgd waarbij de klant voor mij centraal heeft gestaan. Bij Pi-Tronic B.V. hechten wij daarom erg veel waarde aan de relatie met onze klanten en staat uw vraagstuk centraal.

Kwaliteit gaat voor ons dan ook altijd boven kwantiteit. Eén van onze kernwaarden is dat u als klant bij ons centraal staat. Wij weten immers welk component of systeem het beste past binnen de aangegeven richtlijnen en u als klant weet vaak het beste wat de richtlijnen zijn en wat nodig is vanaf de applicatie zijde om tot het uiteindelijke doel te komen. Door elkaar hierin aan te vullen ontstaan vaak de beste en meest efficiënte oplossingen.

Wij werken altijd met veel enthousiasme, inzicht, technische know-how en creativiteit aan uw project. Om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik daarom Pi-Tronic B.V. opgericht. Bent u onze volgende klant die wij kunnen adviseren en beter mogen leren kennen?

Bel me terug

Translate »