Industrie Medisch en Farmaceutisch

De medische industrie stelt zeer hoge eisen aan de gebruikte apparatuur. De systemen moeten efficiënt en betrouwbaar zijn, maar toch eenvoudig te bedienen. Daarom zijn onze oplossingen zoals onze joysticks die bijzonder krachtig en compact zijn, zeer geschikt voor deze medische toepassingen.

Naast het aanbieden van een brede selectie van joysticks en hoeksensoren voor standaardtoepassingen, ontwikkelen we ook klantspecifieke oplossingen. De betrouwbare functionaliteit van onze joysticks en roterende encoders maakt ze zeer geschikt voor diagnostiek en medische behandelingstoepassingen. Het is gebruikelijk dat medische toepassingen een groot aantal functies vereisen in een compact design, dus zeer compacte componenten zijn van essentieel belang.

Onze specialisten zijn bekend met de specifieke eisen van uw branche en zullen u deskundig advies geven over hoe u onze producten het beste kunt gebruiken voor medische toepassingen. U kunt vertrouwen op de uitstekende functionaliteit van onze producten en op de expertise van onze specialisten. Het gebruik van hoogwaardige componenten in uw toepassing zal zich op lange termijn vertalen in betrouwbare, nauwkeurige resultaten.

Voorbeelden van applicaties:

  • Joysticks voor nauwkeurige positionering van sondes in analysetools en medische apparaten; controle van MRI-tabellen
  • Roterende encoders die feedback geven bij het fijn positioneren van bijvoorbeeld operatietafels en patiëntenbedden
  • Precisiepotentiometers als feedbackcomponent in servoarmen voor chirurgische microscopen
  • Roterende encoders voor menu-invoerbesturing van anesthesiemachines of apparaten die worden gebruikt in spoedeisende hulptoepassingen