Joysticks in mobile machines

Multifunctionele joysticks – gebruiksvriendelijk, robuust en betrouwbaar
Pi-Tronic biedt een zeer brede selectie van heavy-duty producten, vooral met ons assortiment joysticks. Dankzij een geavanceerd bedieningsmechanisme en slijtvaste Hall-effectsensoren zijn onze heavy-duty joysticks en controlesticks zeer veelzijdige componenten. Gebruiksgemak, een stevig ontwerp en extreme betrouwbaarheid zijn de belangrijkste criteria waaraan onze multifunctionele joysticks moeten voldoen. Dit wordt aangevuld door een grote, brede selectie van versies met individuele joystickgrepen en configureerbare functies, evenals verschillende signaaluitgangen en aansluitmogelijkheden. Of u nu een digitale of analoge joystick nodig heeft, met of zonder dodemansknop, met of zonder multifunctionele handgreep, wij geven u graag advies om u te helpen bij het kiezen van de industriële joystick die het beste bij uw individuele behoeften past.

Heavy-duty joysticks voor gebruik in gemeentelijke voertuigen
In dit toepassingsgebied wordt van joysticks in de eerste plaats verwacht dat ze zeer duurzaam en betrouwbaar zijn. De multifunctionele grip van de TRY52-joystickserie levert ondanks hoge belastingen tot tien miljoen bewegingscycli. Slijtvaste Hall-sensoren bieden uitzonderlijke betrouwbaarheid en het apparaat kan ook beschermingsklassen tot IP68 halen. De ergonomische joystickgreep zorgt voor een moeiteloze bediening en biedt verschillende opties voor het integreren van extra functies: joystickknoppen, joystick-tuimelschakelaars, mini-joysticks, joysticktriggers en dodemansschakelaars zijn slechts enkele van de veelgevraagde extra’s. Onze experts geven u graag advies! De TRY52 handjoystick heeft een multifunctionele greep en is leverbaar met één of twee assen. Het ondersteunt zowel analoge interfaces als USB, CAN J1939 of CANopen.

Onze bijdrage aan de aanvraag:

 • Duurzame en robuuste industriële joystick (IP63)
 • De krachtige en flexibele joystick ondersteunt de integratie van verschillende functies

Heavy-duty joysticks voor gebruik in mobiele kranen, landbouwladers en heftrucks
Telkens wanneer er buiten in de elementen wordt gewerkt en de besturingseenheid zich buiten een beschermde behuizingen bevindt, zijn joysticks voor buiten met een hoge beschermingsklasse het gereedschap bij uitstek. De TRY50-serie Hall-effect joysticks zijn verkrijgbaar in waterdichte en vuil bestendige versies die voldoen aan IP68. Naast de standaard analoge uitgangssignalen is deze serie ook verkrijgbaar met een USB- of CAN-businterface (CAN J1939 of CANopen). Bovendien kunnen klanten kiezen uit verschillende joystickgrepen en aangepaste functies. We helpen u graag met het vinden van het perfecte product en geven advies over de mogelijkheden om de joystick aan te passen aan uw specifieke toepassing.

Zeer veelzijdige heavy-duty joysticks
Wij bieden een brede selectie van hoogwaardige joysticks voor bouwmachines en andere zware apparatuur. Het assortiment omvat bedieningssticks voor het bedienen van graafmachines en minigraafmachines en diverse industriële joysticks voor implementatie in vrijwel elke mobiele machine.

Onze multifunctionele joysticks worden gebruikt in toepassingen zoals:

  • Graafmachines
  • Voorladers
  • Tractoren
  • Kranen

Bent u op zoek naar een joystick die voldoet aan de behoeften van uw specialistische toepassing? We helpen u graag met het vinden van het juiste model of geven advies over de mogelijkheden om de joystick aan uw wensen aan te passen.

Onze bijdrage aan de aanvraag:

   • Joystick voor buiten (IP68)
   • Verschillende knopversies voor vele toepassingen